CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TURİZM CANLANIYOR

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: TURİZM CANLANIYOR


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemerde NG Phaselis Bay Otelinin açılışında konuştu. 


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fransa'nın ardından Rusya'nın da uçuş kararını memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.



"Geçtiğimiz yıl 16 milyon misafiri yakalamıştık"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl 16 milyon misafiri yakalamıştık. Bu yıl çok daha fazla olacağına eminim. Türkiye de tatil yapan turist ülkemizden kolay kolay vazgeçemiyor. Hem ülkemizi tercih eden kazanıyor, hem de biz kazanıyoruz. Turizm yüksek istihdam ortaya çıkaran bir alandır." söyledi ardından;



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin bu zenginlikten hala hak ettiği payı alamadığına inanıyoruz. Ülkemiz için en doğru olanı yapmakta kararlıyız. Pazartesi günü kabine toplantımız var. KDV konusunu tekrar masaya yatırırız." dedi.



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Turizm pastasından çok daha büyük bir pay almayı hedefliyoruz. Yatırımcılarımızın morallerinin yerinde olduğunu görüyorum. Sektöre her türlü kolaylığı göstermeye devam edeceğiz." Açıklamasında bulundu.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski