54 MİLYON KİŞİ AŞILANDI

   TÜRKİYE 6 Temmuz COVİD 19 AŞILANMA VERİLERİ? AŞILANMA SAYISI DÜŞÜYORMU? TÜRKİYE DE KAÇ KİŞİ AŞILANDI?

Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı 6 Temmuz Covid-19 aşılanma rakamlarını açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı Türkiye 6 Temmuz Covid-19 aşılanma verilerinde büyük bir yükseliş görünmekte. Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı covid-19 salgını boyunca önemli icraatlar ve aşı bakımından önemli gelişmelere imza attı. Örnek verecek olursak maske, kısıtlamalar, şehirler arası giriş çıkış ve en önemlisi aşılama çalışmaları, yerli veya başka ülkeden alınan, örnek olarak çinden alınan Sinovac vb. aşılar alımı ve halkı aşılanması hala devam etmekte olan Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı bugünkü covid-19 aşılanma verileri.

Peki Covid-19 Nedir?

Covid-19 salgını aslında insanları kendine getiren sağlığın ne kadar önemli olduğunu hatırlatan hastanelere ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu gösteren tehlikeli bir hastalık virüs. Covid-19 salgını ayrımcılık yapmadan zengin, siyasetçi, yoksul vb. hiçbir şeyi umursamadan dünyayı birbirine kattı. Türkiye sağlık bakanlığı covid-19 salgını boyunca büyük emek ve güç sarf etti. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca gerek televizyon, gerek sosyal medya hesabından ve sağlık bakanlığı resmi hesabından açıkladığı günlük, haftalık, aylık covid-19 aşılama oranları ile gündemimize oturdu. 


Türkiye 6 temmuz Covid-19 aşılanma verilerini (rakamlarını) açıklayalım.


Türkiye 6 Temmuz perşembe 20.21 Covid-19 aşılama verileri ;


Toplam aşı sayısı: 54.570.916

1. Doz uygulanan kişi sayısı: 36.587.608

2. Doz uygulanan kişi sayısı: 16.045.878

Etiket;

corona, corona virüs, korona, korona virüs, vaka, vakalar, 6 temmuz haziran corona tablosu, yeni virüs, vaka sayıları, kısıtlama, son dk kısıtlama, yasaklar kalktımı, şehirler arası yasak, Sosyal Medya, Mart, Güncel, haber, korona, koronavirus, dolar, euro, bitcoin, tl, sondakika, son dakika, ü, haber ekonomi, ekonomi, ekonomi haberleri, haber gündem, haber internet, habe kanalları, haber sitesi,



Post a Comment

Daha yeni Daha eski