37 KİŞİ VEFAT ETTİ! TÜRKİYE KORONA VİRÜS TABLOSU

  SON DAKİKA: VAKALAR DÜŞÜYORMU?TÜRKİYE 6 Temmuz COVİD 19 VAKA SAYISI KAÇ ? 



Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı 20 Haziran Covid-19 verilerini açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı Türkiye 6 Temmuz Covid-19 verilerinde büyük bir düşüş görünmekte. Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı covid-19 salgını boyunca önemli icraat'ler ve az da olsa işe yarar bir önlem aldı, örnek verecek olursak maske, kısıtlamalar, şehirler arası giriş çıkış ve en önemlisi aşılama çalışmaları, yerli veya başka ülkeden alınan sinovac vb. aşılar alımı ve halkı aşılanması hala devam etmekte olan Türkiye Cumhuriyeti devleti sağlık bakanlığı bugünkü covid-19 verilerini açıkladı.


Peki Covid-19 Nedir?

Covid-19 salgını aslında insanları kendine getiren sağlığın ne kadar önemli olduğunu hatırlatan hastanelere ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu gösteren tehlikeli bir hastalık virüs. Covid-19 salgını ayrımcılık yapmadan zengin, siyasetçi, yoksul vb. hiçbir şeyi umursamadan dünyayı birbirine kattı. Türkiye covid-19 salgınında büyük emek ve güç sarf etti. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca televizyonda, sosyal medya hesabından açıkladığı ve sağlık bakanlığı resmi hesabından açıkladığı günlük veya haftalık, aylık covid-19 vaka oranları ile  gündemimize oturdu. 


Covid-19 bildiğimiz üzere tüm dünyanın gündemine oturdu. Devletlerin sonradan ortaya çıkan gerçek vaka sayıları yüzüne halk vaka sayıları konusunda telaş, güvensizlik, dedikodu ve korku ortamı yaratılmaya başlamıştı. Daha fazla lafı uzatmadan direk Türkiye 6 Temmuz Covid-19 rakamlarını açıklayalım.


Türkiye 6 Temmuz Covid-19 rakamları;

 TEST SAYISI: 226.651

VAKA SAYISI: 5.299

HASTA SAYISI: 'Söylenmedi'

İYİLEŞEN SAYISI: 4.446

VEFAT SAYISI: 37

Türkiye 6 Temmuz Covid-19 vaka sayıları bu şekildedir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski